Mam pytanie, czy ktoś z Was był może poddawany zabiegowi resekcji i wykonywał ten zabieg w Dębicy?? Obdzwaniam stomatologów i okazuje się, że większość jak jeden mąż poleca do tego dra Undasa, ale po tym co się od Was dowiedziałam, to mam ambiwalentne odczucia co do tego pana, zwłaszcza, że zabieg dot. osoby delikatnie mówiąc nie przepadającej za stomatologami bólem itd.
Napiszcie proszę jeśli coś na temat resekcji wiecie, lub znacie innego lekarza, który takie zabiegi wykonuje (informacje o przebiegu ew. kosztach mile widziane:) )
Pozdrawiam serdecznie.
Mam pytanie dotyczące Pogorzelskiego, jakie ma ceny jeśli chodzi o wstawienie nowego zęba Czy ktoś robił u niego leczenie kanałowe ,a pózniej wstawienie zęba?
Wysłany: Wto Mar 23, 2010 6:32 pm Temat postu:
zuzanna1981 napisał:
Mam pytanie, czy ktoś z Was był może poddawany zabiegowi resekcji i wykonywał ten zabieg w Dębicy?? Obdzwaniam stomatologów i okazuje się, że większość jak jeden mąż poleca do tego dra Undasa, ale po tym co się od Was dowiedziałam, to mam ambiwalentne odczucia co do tego pana, zwłaszcza, że zabieg dot. osoby delikatnie mówiąc nie przepadającej za stomatologami bólem itd.
Napiszcie proszę jeśli coś na temat resekcji wiecie, lub znacie innego lekarza, który takie zabiegi wykonuje (informacje o przebiegu ew. kosztach mile widziane:) )
Pozdrawiam serdecznie.
od kiedy on robi resekcje?? moja szwagierke do Rzeszowa na resekcje wysylano bo w Dcy nikt nie robil podobno.... _________________ ...jesteś jak chiński urzęnik państwowy, co stemplem odmowy zniweczył mój plan...
Pozdrawiam serdecznie.
od kiedy on robi resekcje?? moja szwagierke do Rzeszowa na resekcje wysylano bo w Dcy nikt nie robil podobno....
może chciano jej zaoszczędzić "przebojów"...ale m.in. pani dr Morawczyńska - Wielgus wysyła tam pacjentów na resekscje i "nie skarżyli sie"...może nie mogą mówić? :p
Zna ktoś może dentystkę która mieszka i przyjmuje na Sobieskiego (blisko basenu) ? Był ktoś u niej ? Jak leczy zęby i przede wszystkim jak się nazywa ?
Z tego co wiem, mieszka tam (i pewnie przyjmuje) dentystka o nazwisku Świętoń. Ja do niej chodziłam "państwowo" we wczesnych latach 90-tych,więc jak leczy prywatnie, nic powiedzieć nie mogę. Plomby, które mi zrobiła mam do dziś.
ktory denstysta w Dębicy ma autoklaw Bombrych czym odkaża ?
każdy stomatolog musi "odkażać"czyli sterylizować narzędzia w autoklawie.Jest to proces niezbędny do tego aby się nie zarazić czymś paskudnym.Przypuszczam,ze doktorka o którą pytasz ma na 100% ten sprzęt bo już długo prowadzi praktykę.Jeśli stomatolog nie ma autoklawu,to musi mieć podpisaną umowę na sterylizacje z np.szpitalem i tam zostawiać sprzęt,w przeciwnym razie osoba ta nie byłaby dopuszczona przez sanepid do pracy.