witam, Czy wie ktoś gdzie w Dębicy można kupić (i czy w ogóle ) poradnik urodzinowy w formie książki,W środku są kieliszki i miejsce na alkohol???podobne jak tutaj :http://www.allegro.pl/item960985463_prezent_na_50_tke_50_te_urodziny_ksiazka_na_0_5l.html
Widział może ktoś w naszych dębickich sklepach "ramki do tablic rejestracyjnych" ??
jak tak to proszę o jakieś info _________________ Moje serce dawno już pękło
Zapomniał o mnie Bóg
Też o nim teraz nie myślę,
Gdy lufę wkładam do ust
Potrzebuję kupić włącznik do wkrętarki Makita.
Kojarzy ktoś gdzie może się znajdować ich serwis, ew gdzie mógłbym dostać taki włącznik?? (na allegro nie ma)
w dębicy nie ma serwisu możesz sie zapytac na przeciwko dawnego intermarche, tam jest taki sklep SEGER czy jakos tak tylko nie ten jak sie tam wjezdza po lewej tylko tak z 10m dalej po prawej po schodach , jak tam Ci nic nie doradza to chyba w debicy nigdzie tego nie zalatwisz wiec zostaje serwis autoryzowany albo w rzeszowie albo w tarnowie
jakbyś poszedł do tego po lewej to i tak by Cie odesłali do tego drugiego bo tam mają śruby, wkręty, liny, wiertła i tego typu rzeczy, elektronarzędzia są w tym drugim. powodzenia
Na wprost drzwi ogólniaka Jagiełły po drugiej stronie drogi na rogu jest taki pierwszy w ciągu sklep z artykułami chemicznymi,agd,narzędziami itd.-powinni mieć w zasadzie na pewno,tzn. ja tam kupiłem,a jako drążek do flagi polecam kij od miotły/mopa - pasuje idealnie i mają w tym samym miejscu.
Ja też bym tego nie zrobił,ale -może trochę źle się wyraziłem-to jest po prostu drewniany drążek tak samo zakończony z obu stron,w jednym ze swoich przeznaczeń może służyć jako kij od miotły,ale nie różni się też kompletnie niczym od tych na których umieszcza się flagi np. wzdłuż dróg w naszym mieście. Zresztą zobacz sama - jestem przekonany,że sama uznasz o słuszności tego rozwiązania.