Badź co bądź w Dębicy jest mało takich lokali, ale od kiedy zaczełąm studiować w KRakowie widzę że im wieksze miasto tym wiadomo więcej pubów i lokali ale tam to czasami dopiero jest chołota ajak sie chce iść do jakiegoś spokojnego fajnego lokalu to znowu ceny kosmiczne a tak na marginesie czy wogole istnieje jeszcze gdzies herbaciarnia? nasza dawna?
Dobrze,że ktoś odświeżył temat - miałbym następujące pytanie i z góry dziękuję za pomoc - do którego z dębickich lokali można pójść z dziewczyną i jednocześnie ryzyko zetknięcia się z patologią (dębicką i okolicznowiejską) jest w nim wg Was najmniejsze ???
Nie znam nazwy tej nowej pizzerii koło "uciechy" w budynku gdzie są sklepy odzieżowe po schodkach na samej górze. Atmosfera bardzo fajna przyjemny klimat, ładnie urządzone, raczej nie natkniesz się tam na szemrane towarzystwo, ale niestety pizza jedna z najgorszych jakie jadłam.
Lokal gdzie dawniej była Agrafka ma nowego wlasciciela i nowy wystroj nie ma co jak dla mnie super lokalik a nie speluna jak poprzednio. Jest jeszcze Pub w Zaulku na kraszewskiego czasem tam bywam i mysle ze nawet ok a jak wasze opinie?
Dodano!
jest jeszcze Roberto na parkowej ale według mnie kicha. Wystrój byle jaki i jeszcze Ci starsi Panowie popijajacy piwsko przy barze nadaja temu lokalowi uroku speluny
Hmmm, z tego co wiem, to cos na ksztalt restauracji jest, drinki i takie tam są dostepne. Ale opinii nie wyraze, bo bylem tylko raz na wystepie na chwile.
ja na pewno polecilbym puby takie jak "Szwejk", "Champion" gdzie panuje super atmosfera a dla niepalących to wlasnie w Championie jest zkaz palenia oprocz wydzielonej do tego salki. Oczywiscie "nowe" Pino gdzie mozna tez zagrac w bilard, szkoda tylko ze "stare" Pino nie ma tego klimatu co kiedyś..
Moje doświadczenia ze Szwejkiem - pozwolę sobie zacytować sam siebie z tego wątku bo w tych dniach odtwarzać jeszcze raz nie mam ochoty-
semen napisał:
Cherry napisał:
W Dębicy nie ma żadnego porządnego lokalu gdzie można napić się piwka i posłuchać cichej muzyczki..
Nie ma ....
Cherry napisał:
!
Szwejk juz pomijając ten nieszczęsny dym który jest wszędzie, to wygląda jak jakaś speluna, czasami można się tam natknąć na nieciekawe towarzystwo,.
Można. Mi tam raz chcieli (prawdopodobnie recydywa na przepustce) i tu cyt."włosy kosą opier*olić".
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony Poprzedni1, 2, 3, 4, 5
Strona 5 z 5