Wysłany: Wto Cze 09, 2009 6:13 pm Temat postu: lekarz...
no wiec szukam dobrego specjalisty ktory zajmuje sie sprawami kostnymi.... chyba... chodzi o przewlekly bol kolana na ktory nic nie pomaga- mam na mysli rozne tabletki i zastrzyki, o masciach nie wspominajac _________________ ...jesteś jak chiński urzęnik państwowy, co stemplem odmowy zniweczył mój plan...
no wiec szukam dobrego specjalisty ktory zajmuje sie sprawami kostnymi.... chyba... chodzi o przewlekly bol kolana na ktory nic nie pomaga- mam na mysli rozne tabletki i zastrzyki, o masciach nie wspominajac
Wysłany: Sro Cze 10, 2009 5:31 am Temat postu:
nie byłam bo to nie dla mnie tylko dla mamy- to jest już starsza osoba i sama do jasla nie pojedzie a ja poki co nie moge, ale niedlugo bede w domu wiec chce ja do kogos dobrego zabrac, wiec jesli nie znajde niczego u nas bede musiala jechac z nia gdzies.
savana- nie to nie łękotka _________________ ...jesteś jak chiński urzęnik państwowy, co stemplem odmowy zniweczył mój plan...
co do rudnej --to mam odmienne zdanie(my bylismy tam prwatnie )zlewka na calwego ,,,Pan dr nawet nie rwczył zbadac pacjenta!!!!a za wizyte 3 min słono zażyczył!!!!!
A propo lekarza. Poszukuje namiaru na dobrego kardiologa w Dębicy (telefon lub gdzie przyjmuje). Zaznaczam, ze nie chodzi mi o dra Kochanowskiego. _________________ Warto mieć zawsze swoje zdanie ...
co do rudnej --to mam odmienne zdanie(my bylismy tam prwatnie )zlewka na calwego ,,,Pan dr nawet nie rwczył zbadac pacjenta!!!!a za wizyte 3 min słono zażyczył!!!!!
NO to jestem mocno zdziwiona , bo to pierwsza negatywna rzecz jaką o tej klinice usłtyszałam,ale to chyba normalka ... jednemu lekarz pasuje drugiemu nie...
Gabinet Lekarski Chirurgii Urazowo-Ortopedycznej Bogdan Śmietana
Dębica, ul. Krakowska 42 w domu prywatnym ,
obok Jubilatki tej na wprost Kościoła Ducha Św.