" AVATAR "film powala , rewelacja w każdym calu, jeden z najlepszych filmów jakie widziałam , Efekt 3D świetny . Po wyjściu z kina ma się uczucie , że przeżyło się coś niezwykłego ...GORĄCO POLECAM to trzeba zobaczyć
" AVATAR "film powala , rewelacja w każdym calu, jeden z najlepszych filmów jakie widziałam , Efekt 3D świetny . Po wyjściu z kina ma się uczucie , że przeżyło się coś niezwykłego ...GORĄCO POLECAM to trzeba zobaczyć
tak samo mysle, ciekawe ile oscarow zgarnie to dzieło
Byłam na AWATARZE, dobrze się oglądało, zleciało, ale jak dla mnie za dużo w nim wybuchów i walki, przejaskrawiony pod tym względem. Fabularnie też nie ma rewelacji, wszystko wiadomo od początku. Bardzo podobała mi się ich kraina i roślinki, ogólnie dobry
Wysłany: Wto Lut 09, 2010 2:37 am Temat postu:
Mnie się Avatar podobał... scenariusz nieco 'wtórny', ale oglądało się przyjemnie... tylko te okulary do 3D troche niewygodne, bo miałem jeszcze swoje własne, i jedne musiałem na drugich mieć założone...
aaa - i w Cinema City w galerii kazimierz dają brudne okulary - moje całkiem 'zapalcowane' były
Wysłany: Wto Lut 16, 2010 10:48 pm Temat postu:
tarzan_jj napisał:
Mnie się Avatar podobał... scenariusz nieco 'wtórny', ale oglądało się przyjemnie... tylko te okulary do 3D troche niewygodne, bo miałem jeszcze swoje własne, i jedne musiałem na drugich mieć założone...
aaa - i w Cinema City w galerii kazimierz dają brudne okulary - moje całkiem 'zapalcowane' były
Oooo, nie przyszło mi do głowy w ogóle, że dają używane okulary. U nas na szczęście każdy dostaję nowe, zapakowane, które już należą do ciebie i po seansie bierzesz je po prostu do domu.
A z niewygodą podwójnych okularów... nie wiem, ale mąż jakoś przeżył i obyło się bez narzekania
Avatar to dobry film, choć gdyby nie efekt 3D to myślę, że recenzje byłyby dużo gorsze, bo fabuła do przewidzenia. Ale w kategorii "rozrywka" z pewnością zasługuje na wysokie noty.
Z ostatnio oglądanych filmów polecam "It's complicated" - komedię romantyczną z Meryl Streep i Alec'em Baldwinem, w sam raz na wieczór we dwoje.
Wiem,że temat już był parę stron temu,ale zapytam. Paranormal Activity z tradycyjnym poślizgiem zawitało do D-cy. Warto? Da się to przetrwać i zachować równowagę psychiczną?
(mam nadzieję,żę nie bo o to chodzi )
A jak ktoś lubi horrory,polecam Shutter i Dark Water -pierwszy moim zdaniem świetny-taki do mocnego przestraszenia się na bieżąco i nic po nim nie zostaje-przynajmniej u mnie. Dark Water też super (reżysera Ringu) - ale uwaga - siada na psychę.
Oooo, nie przyszło mi do głowy w ogóle, że dają używane okulary. U nas na szczęście każdy dostaję nowe, zapakowane, które już należą do ciebie i po seansie bierzesz je po prostu do domu.
Wysłany: Sro Lut 17, 2010 5:15 pm Temat postu: :-)))
Paranormal Activity?
Wszystko byłoby fajnie, gdyby nie to, że niektóre osoby oglądające ten film myślą, że jest on dokumentem, gdy tymczasem to paradokument, fikcja wyssana z palca, fatalna gra aktorów, nuuudy....